Нов живот посрещнаха в Димитровград народни представители в Деня на родилната помощ

Нов живот в Димитровград посрещнаха днес народните представители Виолета Желева и Никола Динков. Двамата бяха в Акушеро-гинекологичното отделение /АГО/ на МБАЛ „Света Екатерина“, за да поздравят екипа му, по повод професионалния им празник в Деня на родилната помощ – 21 януари. Посещението им съвпадна в момент, в който на бял свят се появи новородено – момче, дори им се наложи да изчакат, защото раждането не бе приключило.

Желева и Динков бяха посрещнати от завеждащата димитровградското Родилно отделение д-р Нина Четалова, която сподели, че 9 са бебетата в АГО от началото на годината. Роденото днес не сме го планирали, просто си дойде, каза тя.

Нека се раждат повече деца, а Вие бъдете здрави, уверени и удовлетворени в професията, обърнаха се народните представители към екипа. Двамата преди това бяха в Родилното отделение в Харманли, а Никола Динков посети и това в Свиленград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук