Нов директор на Общинско предприятие по контрол на движението, паркинги и охрана в Димитровград

С нов директор от днес е Общинско предприятие „Организация и контрол на движението, паркинги и охрана“ (ОКДПО) в Димитровград, съобщиха от Общината. Това е Тенчо Георгиев, който сменя на поста досегашния директор Красимир Янев.

Тенчо Георгиев е с 18-годишен стаж в системата на МВР, където започва от полицейски чин инспектор и достига до главен инспектор.

От 2014-та  до 2019 г. е началник сектор „Криминална полиция“ и заместник началник, а от 2019-та до юни 2021 г. е началник Районното управление на полицията в Димитровград.  От средата на миналата година до сега работи в частния сектор.

Георгиев е завършил Академията на МВР в София с, професионална подготовка „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“. Той е и магистър по „Местно самоуправление“ от УНСС.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук