Нов временен директор пое РИОСВ – Хасково

контакти

Нов временно изпълняващ длъжността директор пое Регионалната инспекция по околна среда и води (РИОСВ) – Хасково. Това е Мариана Колева, става ясно от сайта на инспекцията.

Тя е дългогодишен служител на РИОСВ – Хасково, до момента бе директор на Дирекция „Контролна и превантивна дейност”. Най-вероятно ще съвместява и двете длъжности. Назначена е на директорския пост от 27 февруари.

Колева застава на мястото на Наталия Пачеманова, която преди дни бе освободена от шефското място. Това информира на 24 февруари Министерството на околната среда и водите (МОСВ). От ведомството посочиха още, че е сезирана прокуратурата за пропуски по прилагане на екологичното законодателство, нарушения, свързани с назначения, като поясниха, че поводът за проверката са сигнали, получени в МОСВ.

Потърсена, Наталия Пачеманова не пожела да коментира. Каквито въпроси имате, насочвайте ги към министъра на околната среда и водите, заяви кратко тя.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук