Нов временен директор на МВР – Хасково, назначен за срок от година

Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, старши комисар Недан Хаджиев е временно преназначен на длъжността директор на МВР – Хасково за срок от 1 година, съобщават от Областната дирекция на ведомството.

Той бе представен пред ръководния състав от заместник-главния секретар на МВР главен комисар Станимир Станев.

Старши комисар Хаджиев е в системата на МВР от 2001 г. Кариерата му стартира в сектор БОП, като е заемал длъжностите разузнавач, инспектор и началник група в сектора. През 2009 г. е бил зам.-директор в ОД МВР – Хасково, а през 2014 г. – началник отдел „Охранителна полиция“ в ОД МВР – Кърджали. През декември 2015 г. се връща отново като зам.-директор в хасковската дирекция, а от 2017 г. до средата на 2021 г. е инспектор в сектор БОП. От юни 2021 г. до настоящия момент отново е заместник-директор на ОД МВР – Хасково. Завършил е магистърската си степен в УНСС – София.

Хаджиев заема мястото на старши комисар Ангел Цанков, който по всяка вероятност напуска системата.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук