Ново начало за Димитровград иска кандидатът за кмет на ПП-ДБ Калоян Добрев

контакти

Ново начало и нов морал в местното управление, пътят към което е увеличаване на скоростта за реализиране на проектите. Тази е визията, която обединява коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, кандидатът й за кмет на Димитровград и водач на листата Калоян Добрев.

Основната ни идея е да организираме платформа предимно от млади хора, които наистина искат да променят Димитровград. Амбицията ни е да сме представители и на другите поколения, чийто идеи не са достатъчно чувани, заяви Калоян Добрев. Той е преподавател в димитровградската ПЕГ „Д-р Иван Богоров“, учител на годината за 2023-та в направление „Хуманиратни науки”.

Пресконференцията се състоя в офиса на ПП в Димитровград, която бе открита от председателя на местната структура Александър Димитров. Сред участниците бе  бившият министър на културата Атанас Атанасов, водач на листата на ПП-ДБ за Хасково.

Новият модел идва и с нови лица, бе заявено на пресконференцията. ПП-ДБ смята, че може да има сериозно представителство в Общински съвет – Димитровград. Амбицията на коалицията е да разчупи статуквото и да се бори да няма еднолично управление, да дава път на добрите идеи, независимо коя политическа формация ги предлага.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук