НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ПО ПРОГРАМА „СТАРТ НА КАРИЕРАТА“

контакти

Нови работни места по програма „Старт на кариерата“ спечели Община Димитровград. Местата по Процедура 2014 са осем на брой, за следните позиции:

Дирекция „Правно-нормативно и административно обслужване“; Дирекция „Административни дейности“; Дирекция „Устройство на територията, кадастър и регулация, инвестиционна дейност, околна среда и води“; Дирекция „Финансово-счетоводни дейности“, отдел „Финансови дейности“; Дирекция „Общинска собственост, стопанска дейност, сигурност и отбранително-мобилизационна подготовка“; ОП „Детски и младежки център“; Градска библиотека „Пеньо Пенев“; Исторически музей.

Програмата дава възможност на висшисти до 29-годишна възраст да натрупат трудов стаж и опит по своята специалност в рамките на 9 месеца. Тя им осигурява месечно възнаграждение в размер на 400 лева, както и изплащане на социални и здравни осигуровки, допълнителни възнаграждения по Кодекса на труда, годишен платен отпуск и отпуск поради заболяване за сметка на работодателя.

Желаещите могат да подават документи до 30 септември 2014 г., включително, в Бюрото по труда, в което са регистрирани като безработни или заети. Пълният списък на обявените работни места, както и условията и необходимите документи за кандидатстване, можете да видите на следния електронен адрес.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук