НОВИ ОБЕКТИ ЗА ДИМИТРОВГРАДСКИ ТЪРГОВЦИ НА ПАЗАРА

7 нови обекта за търговия ще бъдат издигнати на Неделен пазар в близост до пуснатата тези дни пасарелка. Те са предназначени за търговци от Димитровград, на които им бяха бутнати масите заради пешеходния мост. Останалите засегнати вече са настанени на други места.

Всяко от пространствата ще бъде по 9 квадрата. Към момента се подготвят основите и инсталациите. Не е ясно от какъв материал ще бъдат павилионите, но се знае, че ще бъдат еднотипни. Първоначалната идея е била на мястото на рушнатите да има само алея. Впоследствие обаче е било решено, че има място и за търговия. По алеята също се работи, като се очаква в края на месеца облагородяването на пространството да приключи.pazar-obekti-2

Междувременно, от офиса на ОП „СПИОПТ“ подготвиха 3000 броя флаери с карти на града. На тях е изобразен маршрута за преминаване, след събарянето на жп надлеза. Те се раздават на търговци и клиенти на пазара, като това е втора подобна акция. Преди време бяха отпечатани други 3000 флаери от същия тип.  

 

 

office2Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Няма ли да стане опасно да се преминава в това затворено пространство, което ще се получи като се построят масите…както бе преди време по тротоара на бул „Каменец“

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук