НОВИ ЛЕКАРИ ЗАСИЛВАТ БОЛНИЦАТА В ДИМИТРОВГРАД

Трима нови хирурзи ще се включат в екипа на МБАЛ „Света Екатерина“ – Димитровград от Нова година. Двама от тях ще започнат работа от началото на януари, а третият – от края на месеца.

Хирурзите не са от Димитровград, двама от тях са от Стара Загора. От 2015 г. в болницата ще последва реорганизация, особено в Хирургично отделение, както и в останалите. Ще увеличим лекарите, като не се очакват сътресения що се отнася до останалия персонал, съобщи заместник-управителят на димитровградската болница д-р Валентин Палашев.

Д-р Палашев уточни, че в началото на следващата година ще даде повече и по-конкретна информация за промените, които ще се правят по пътя към стабилизирането на здравното заведение. От дълги години той завежда Отделението по анестезиология и интензивно лечение /ОАИЛ/. Стана заместник-управител през октомври тази година.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук