НОВА УСЛУГА „ИЗИ КРЕДИТ“ ДОСТЪПНА В МРЕЖАТА НА „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ“

контакти

Нова услуга „Пощенски Изи кредит“ е достъпна в мрежата на „Български пощи“ ЕАД от днешния 8 май. В 238 станции в 130 населени места в страната ще се предлагат кредити за суми до 3000 лв. Броят на пощенските офиси с достъп до бързите заеми постепенно ще нараства, съобщават от акционерното дружество.

Услугата е много бърза, удобна и лесна. Единственото, което трябва да направят клиентите, е да се обадят на телефон 0700 20 012 /без допълнително таксуване/. Одобрението става до 1 час, отново по телефона. Клиентът може да изтегли своя „Пощенски Изи кредит” във всяка една от пощенските станции, в които се предлага услугата. Информация има на сайта на дружеството www.bgpost.bg. Станциите са и мястото, в което заемите могат да бъдат погасени, допълват оттам.

Кредитът се предлага в два варианта в зависимост от това дали клиентът е работещ или пенсионер. За суми до 3000 лева – с двуседмични погасителни вноски за работещи и за суми до 1500 лева – с месечни погасителни вноски за пенсионери. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук