НОВА СТИХОСБИРКА ПРЕДСТАВЯ ПОЕТЕСАТА ВАНЯ ДАНЕВА

контакти

Премиера на новата стихосбирка на поетесата Ваня Данева „Опитомяване на залеза“ ще се състои на 6 март, от 17:30 часа. Представяне ще направи поетът Петър Анастасов в голямата читалня на Градска библиотека „Пеньо Пенев“. Стиховете на Ваня рисуват невидимото и съдържат дързостта на предизвикателството. Те са като нежна дамска ръкавица, вдъхновени от импулса на деликатната женственост, казва Анастасов.

Ваня Данева живее и работи в Димитровград. Завършила е физика в Пловдивския университет и журналистика в Софийския. Работила е като програмист, учител, социален работник, редактор и главен редактор на общински вестник и радио. Автор е на стихосбирките „Откъсване на ябълката“ /1995/, „Условна присъда“ /1998/ и на публицистичния сборник „В епицентъра на прехода“ /2008/. Член е на Съюза на журналистите и на Съюза на независимите български писатели.

В „Опитомяване на залеза“ са поместени 31 стихотворения. За трети път авторката се впуска в опитите да изпраща красиви послания и да търси предизвикателствата с перото.  

[box_info]Гръцки маслини и зехтин на едро от АНТЕК ГРУП: 0988/900 829. Вижте тук.[/box_info] Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук