Нова самоходна косачка ще купува Община Димитровград

Обяви и поръчка за ВиК материали, за изпълнение на водопроводи в четири села

контакти

Поръчка за доставка на нова самоходна косачка обяви Община Димитровград за своите нужди, в която е включено и гаранционно (сервизно) обслужване.

Максималната прогнозна стойност на обществената поръчка не може да надвишава 50 000 лв. без включен ДДС, която е максимално допустима по поръчката. Финансовите средства ще бъдат осигурени от общинския бюджет. Срок за получаване на оферти или на заявления за участие е 22 май 2023 г.

Косачката, освен че трябва да е фабрично нова, трябва да е модел, не по-рано от 01.01.2020 г., произведена не по-рано от 01.01.2021 г., като трябва да има съответните сертификати, инструкция за експлоатация на български език и други документи, описани към поръчката. Към тях спадат и минимални изисквания за машината, като например, работен обем – 1100 см3, мощност – 20 к.с., резервоар за гориво – 50 л., въртящ момент – 3000 об./мин и др.

Още една поръчка обяви днес Община Димитровград – за доставка на ВиК материали. Става дума за доставка на тръби, фитинги и спирателна арматура за изпълнение на водопроводи в с. Радиево, с. Голямо Асеново, с. Малко Асеново и с. Злато поле. Прогнозна й стойност (без ДДС) е 308 300 лева.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук