„Нова Република“ от Хасково: Водим битката на десните хора, няма да ги предадем!

Убедени демократи и личности – в изборната листа, с водач Стоил Яков

Имам смелостта и решителността да водя вашите битки. Битките на истинските десни хора. Никога няма да ви предам и никога в моя живот не съм предавал. Вярвам и искам да заслужа вашето доверие. Това заяви водачът на „Нова република“ за Хасково Стоил Яков, при откриването на кампанията в областния град. С него пристигнаха лидерите Радан Кънев, Трайчо Трайков, Мартин Димитров, водачи на листи в София, Варна, Благоевград и Плевен. Те се срещнаха с граждани в центъра на Хасково. Момичета и момчета, раздаваха специално издание с послания към избирателя.

При нас са хора, които ще поведат битка срещу лъжата, измамата и предателството. Дошло е време да си повярваме, че единствени отстояваме принципите си. Не сме мишоци от чужди трапези, чакащи трохи, пречупващи се пред първото изкушение, продаващи себе си и надеждите на хората. Много битки са зад гърба ни, но най-важните предстоят. Особено в този край, където ако не си верен на ГЕРБ и ДПС, не можеш да се развиваш. Истинските десни хора не бива да се страхуват, защото се борим за свободата си, заяви водачът Стоил Яков.

Защо „Нова Република“? Защото 70 години властта в България се държи като враг на народа си. Първо, окрадоха имотите на хората, окрадоха пенсионния фонд. Само за последните две години присвоиха 6 млрд. от КТБ и „Белене“… И всичко това правят три комунистически партии – БСП, ГЕРБ и ДПС. Сега те искат да управляват заедно. Кой ще ги спре? За съжаление, трябва да си кажем, че бившите ни колеги от Реформаторския блок не могат да спрат тази коалиция. Дадоха ясен знак, че за да бъдат във властта, са готови на всичко. Изкопаха пропаст между лидерите и милионите десни избиратели. Очевидно, новият Крали Марко – Марешки, също няма да ги спре, заявил, че би управлявал и с ГЕРБ, и с БСП. Такива влизат с претенции за политическа девственост, след което се оказва, че са били измежду леките жени. „Нова Република“ може да ги спре. Ние нямаме претенции за девственост. Имаме биографии и избираме десния, вместо лесния път. Лесният е пътят на бай Ганьо – никога в опозиция. Вярвам, че на 26 март всички ще тръгнем по трудния десен път – успех не на отделни личности, а на обществото като цяло, коментира Радан Кънев.

Думите му продължи Мартин Димитров, според когото българите чакаме да ни се случи нещо лошо, тогава да действаме. Готви се коалиция ГЕРБ – БСП, която ще бъде представена като експертно правителство. Първата му работа ще е да подпише за „Белене“ – 20 млрд., които ако бъдат похарчени, край с финансовата стабилност. После ще заметат кражбата КТБ… Трябва да изградим алтернатива на всичко това. Да е ясно, че има ценностно различен избор вдясно, посочи Мартин Димитров.

Според него, огромната част от хората още се колебаят как да гласуват. Логично е, хилядите българи, гласували на президентските избори за Трайчо Трайков да повторят вота си. Но те не знаят къде е той. Ролята ни е да ги информираме, че е в „Нова Република“, подчерта още Димитров.

Може да разчитате, най-малко, на едно нещо от нас – за важните неща винаги сме оставали и ще следваме правилния път – десния. Ще бъдем заедно в тази борба, категоричен бе Трайчо Трайков. С чисто сърце мога да ви уверя, че водачът на листата за Хасково – Стоил Яков и следващите го, са убедени демократи и почтени хора. Затова съм убеден в добрите резултати, допълни Трайков.

Какво виждаме в началото на кампанията? БСП работи с опашати лъжи, страх и пари. Наши съмишленици ги е страх от ГЕРБ, подобно е поведението и на Реформаторите. Нашите водачи единствени, бидейки във властта, се отказаха от нея, защото видяха, че трябва да смачкат принципите си. Не седнаха на баницата, не се облажиха. Помагат да се разпространи искрата на „Нова република“, включи се в изказванията Костадин Калъпов.

„Нова Република“ е с № 4 в бюлетината за парламентарните избори на 26 март. Водач на листата за Хасково е Стоил Яков. На второ бе оттеглилият се Божин Божинов. Трети е Костадин Калъпов, четвърти – Георги Василев, на пето място Мариана Петкова. Всички вижте на официалната страница на формацията.

Парламентарни избори 2017. Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук