НОВА РЕОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ГАРАТА

Нова реорганизация за пътниците на жп гарата в Димитровград се въвежда от понеделник – 20 януари. Те вече няма да могат да минават през подлеза от вътрешната страна на гарата. Това, което трябва да направят е да влезнат в сградата за билети, след което да се върнат обратно и да достигнат до подлеза през външната западна страна.

jp-gara-2Ще мине време, докато се научат. За улеснение ще бъдат поставени указателни табели, коментираха от гарата. Оттам се извиняват за създаденото неудобство. Докога ще продължи това, засега не може да се каже с точност. Причина за реорганизацията е ремонт на преходното пространство до чакалнята, където след време трябва да има търговски обекти. Отправя се апел към пътниците да не използват за преминаване пространството откъм 1 коловоз. За момента влакове се движат по 6-7-8 коловози.

Успоредно ще тече и ремонт на фасадата на сградата. При напредване на дейностите реорганизацията ще обхване също билетните каси.  След приключване, сред придобивките се предвижда изграждане на топла чакалня и специална стая за майки с деца.

[box_info]Eкскурзии и почивки от Elit Tur TranS – лицензиран туроператор: www.elittur.eu [/box_info] 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук