Нова поръчка за театрални столове обяви Община Димитровград

Нова процедура за доставка и монтаж на театрални столове за Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ обяви Община Димитровград, след като наскоро реши да прекрати договора с фирмата по предходната обществена поръчка за доставка на столове, като част от мащабния ремонт на театъра.

Това е станало след преценка, че предходните доставени столове по никакъв начин не отговарят на заложените изисквания, както бе обявено на пресконференция в края на ноември миналата година. На нея бе коментирано, че те не отговарят на зададените условия и няма да бъдат монтирани. Фирмата пък поискала  да й се разплати доставеното оборудване, което Общината няма намерение да прави. Ситуацията се очаква да се реши по съдебен път.

Поръчката се финансира от Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., Приоритетна ос 1: „Устойчиво и интегрирано градско развитие”. Прогнозната й стойност е 231 880 лева без ДДС. Тя касае доставка и монтаж на 341 броя театрални столове за салона на димитровградския театър.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук