Нова поръчка за доставка на 2815 инверторни климатици обяви Община Димитровград

Нова открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Доставка, монтаж, тестване и въвеждане в експлоатация на климатици за битово отопление”, обяви Община Димитровград. Това става, след като предишната бе прекратена наскоро, тъй като всички представени оферти не отговорят на условията за представяне, включително за форма, начин и срок или са неподходящи. Тогава бе обявено, че предстои обявяването на нова процедура, което става факт днес.

Предметът на обществената поръчка е доставка на 2815 броя инвенторни климатици за битово отопление в жилищни имоти на територията на община Димитровград. Прогнозаната й стойност е 3 247 311 лева.

Освен доставката предметът включва:

  • Монтаж, тестване и пускане в експлоатация на доставените климатици;
  • Инструктиране на крайните получатели за правилна експлоатация и поддържа;
  • Предаване на крайните получатели на цялата документация, придружаваща монтираните климатици;
  • Гаранционно обслужване на климатиците и доставка на необходимите части и материали в рамките на гаранционния срок.

Подробна информация – на следния линк.

Поръчката за климатиците е по проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух на община Димитровград, чрез подмяна на отоплителните устройства на твърдо гориво с други алтернативни форми на отопление“. С него е свързана и още една поръчка, обявена от Община Димитровград преди два дни, а именно: „Демонтаж от жилищни имоти, последващо третиране и предаване за рециклиране на отоплителни устройства за битово отопление на дърва и въглища“. Предметът й включва предаване за рециклиране на 2033 отоплителни устройства за битово отопление на дърва и въглища. Още подробности – тук.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук