НОВА БОЯ ПО БУЛЕВАРДИ И УЛИЦИ С ДЖУЛАЯ

контакти

Обновяване на заличената хоризонтална пътна маркировка по улиците започва сутринта на 1 юли в Димитровград. Приоритет са главните пътни артерии – булевардите  „Г.С.Раковски”, „Димитър Благоев”, „Трети март”, „Христо Ботев“, „Стефан Стамболов“ и улиците „Иван Вазов” и „Ромен Ролан”, уточняват от общината.

Обновяването на маркировката е с двугодишен гаранционен срок и се изпълнява с продукти, отговарящи на съответните стандарти и спецификации. Изработен е график на полагане и е одобрена схема за организация и безопасност на движението.

Осовите и разделителните линии ще се маркират сутрин, в часовете от 5 до 8, когато ще се ограничава и движението по отделни участъци. Обновяването на стрелките и забранените за движение площи ще се извършва през целия ден, без да се затварят пътища.

От общината призовават водачите на автомобили да бъдат внимателни и да спазват временните ограничения, които съпровождат работата на пътноподдържащата фирма. Напомнят също така, че сегашните дейности са продължение на дейностите от април, когато бяха обновени пешеходните пътеки около училища, детски градини, ясли и по оживени улици.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук