НКЖИ БЛАГОДАРИ НА КМЕТА. НАДЛЕЗЪТ СТАВА В СРОК

Благодарност към кмета на Димитровград Иво Димов отправят от Национална компания „Железопътна инфраструктура“ /НКЖИ/ с изпратено до него писмо.

За да се спази графика и да се изпълни успешно проекта за реконстрикцията и електрификацията на жп линията Пловдив – Свиленград, бяха необходими разрешения за строеж за възможно най-ранно започване на строително-монтажните работи. Благодарение на вашата ангажираност и сътрудничество те бяха издадени и стартира изграждането на двата пешеходни моста и наделза. Това спомага за избягване на риска от забавяне и финансови загуби за възложителя и българската страна, се казва в писмото.

Строителството на надлеза се изпълнява с добри темпове и ще завърши в установения срок, уверяват от НКЖИ. Оттам благодарят също така за търпението и разбирането на местната власт и гражданите, за да може проектът да бъде доведен до успешен финал.

На снимката: момент от наливането бетона на новото Кръгово, което вече осезаемо започна да се очертава.

office2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук