Не пуснаха Делян Добрев да си ходи от Парламента

контакти

99 депутати се обявиха против оставката на Делян Добрев, с което не му позволиха да си ходи от Парламента, каквото бе желанието му. 97 народни представители се обявиха „за“, а 19 се въздържаха. Дебатите продължиха повече от два часа.

Против оставката гласуваха депутатите от ГЕРБ, за нея бяха тези от БСП и ДПС, а въздържалите се са от „Воля“ и Обединените патриоти. С това гласуване депутатите от ГЕРБ отговориха на въпроса дали ще пуснат острието си.

Делян Добрев намекна, че може да внесе оставката си повторно, но не и преди да се убеди, че вотът ще е различен. Засега той остава и областен координатор на ГЕРБ в Хасково.

До желанието му да напусне Народното събрание се стигна, след като Елена Йончева заговори за назначения в Община Хасково на близки и роднини. Добрев, от своя страна обяви намерение да се срещне с нея в съда.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук