Нестабилно време до края на февруари

контакти

Няма изгледи до края на февруари времето да се стабилизира. Напротив, ще е динамично и ще ни напомня, че идва март – месецът на големите капризи. Февруари се очертава като месец с малко по-високи от нормалните температури и с валежи над нормата. Това коментира в сутрешния блок на БНТ синоптикът Анастасия Стойчева.

В началото на тази седмица валежите навсякъде ще спрат, но в сряда и четвъртък през страната ще премине нов циклон. В четвъртък вятърът ще се обърне от северозапад и температурите ще се понижат. В петък и събота облачността ще се разкъса, а вятърът ще стихне. Сутрешните температури на места ще са доста ниски, но дневните ще се повишат.

Почти всяка седмица се очертава обстановка, в която да има валежи. Нова такава се очаква в края на тази и началото на следващата седмица. Ще има чести затопляния, отново застудявания и атмосферни смущения, коментира синоптикът.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук