„НЕО ТИТАН“ МАХНА БУРЕНИТЕ ПРЕД „БИЛЛА“, ЕДНОКРАТНО ЗАСЕГА

контакти

От „Билла“ се свързали „Нео Титан“ ООД, за да поискат почистване на бурените пред пространството на хипермаркета и около него. Работниците на фирмата свършили услугата в петък. Това съобщи управителят на дружеството Атанас Стефанов. По думите му управлението на „Билла“ е заявило еднократно почистване.  То струва около 400 – 500 лв. Договор за периодична поддръжка не е подписван или обсъждана възможността. Ако решат отново да ползват услугите ни, ще се обадят, допълни той. Тревите са почистени с машини и на ръка около плочките на паркинга и бордюрите.

Срок до 12 юли даде общината на „Билла“ за отстраняването. За целта от администрацията изпратиха писмо до директора на изпълнителната компания Ерих Сухи. В него се казва, че е недопустимо превръщането на обект в централната част на града в изоставена и буренясала площадка. Общината настоява поддържането на района да бъде периодично, а не еднократен акт. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. хахах е направо е смешно на подобно място и изведнъж плевели така да се каже.Но еднократно спасение от тревата няма, веднъж излезнала после дост а трудно може да се премахне, освен ако не се напръска земята с препарати .Това как за целта от администрацията са изпратили писмо до директора на изпълнителната компания Ерих Сухи. В него се казва, че е недопустимо превръщането на обект в централната част на града в изоставена и буренясала площадка. Еми така си е.Това показва колко са небрежни за собствената си земя на която е сградата.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук