Нео доволен от ролята си в „Матрицата 4“. Ще има ли и други „Избрани“?

Киану Рийвс, най-известен с ролята си на Нео – „Избраният“ в трилогията „Матрицата“, е останал доволен от амплоато си в „Матрицата 4“. Актьорът не разкрива подробности за сюжета, но заявява това, след като изчел сценария, който вече е готов. Той обаче няма да е единственият актьор, който ще влезе в образа на Нео. Продуцентите от Warner Bros търсят по-млад колега на Рийвс, който да се превъплъти в героя в част от сцените, пише „Монитор“.

Последната информация може да се тълкува и по друг начин. Твърде възможно е в лентата да се появят и други „Избрани“. С това ще бъде разчупен стереотипът, характерен за цяла плеяда филми, че само един е предпочетен от съдбата…

„Матрицата 4“ ще стане реалност, при това с участието на Киану Рийвс (Нео) и Кери-Ан Мос (Тринити). Новината беше потвърдена преди малко повече от месец, посочва webcafe.bg. За премиера е рано да се говори, но според първоначалните информации, целта е снимките да започнат в края на 2020 г.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук