„НЕОХИМ“ ОТВАРЯ ВРАТИ ЗА ДЕЦА НА СЛУЖИТЕЛИ

„Неохим“ АД отваря врати за деца на работещите в компанията. Това ще стане на 28 октомври, съобщава изданието „Химик Онлайн“.

Инициативата, на българската мрежа към Глобалния договор на ООН, се провежда за втора поредна година. След успеха на първата проява, тя ще бъде повторена. Мотото е: „Гордея се с труда на моите родители“. Над 30 социално отговорни български компании участват в този проект.auto-banner

Основната цел на проекта е да покаже на децата, че трудът е потребност и ценност, че всеки човек и необходим и полезен за обществото, независимо каква професия упражнява, коментират организаторите.

Тази година „Неохим” ще се възползва и от възможността за разменно гостуване в рамките на инициативата. Това ще даде възможност на деца на работещи в компанията, ако имат желание, да посетят и се запознаят с работата на друга фирма, участваща в проекта. „Неохим” ще приеме група деца от „Контур Глобал” (ТЕЦ „Марица Изток-3” Гълъбово) и, ако има желаещи, ще изпрати група там.

olea-625-50 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук