НЕОЛИТНИЯТ ЧОВЕК – ТРЕТИ, ЗАПОЧВА ПОРЕДЕН ЕТАП НА НАДПРЕВАРАТА

контакти

15,57% подкрепа получи Неолитният човек от село Крум в края на втория етап от кампанията „Чудесата на България“. Въпреки че археологическата находка загуби позиции в последните дни, третото място остава заслужено за находката от Кар дере. От четвърто до десето място подкрепата за номинациите е под един процент. На първо място, далеч напред, е Цари Мали град, с подкрепа 49,1%. На второто място е златото на гетите от Омуртаговата могила с 32,87 на сто. Неолитният човек бе първенец в първия етап на кампанията.

Вторият етап приключи в полунощ – 27 срещу 28 октомври. От страницата на кампанията става ясно, че от Деня на народните будители стартира трети етап на надпреварата за чудесата на България. От 1 ноември започва вотът за определяне на трите обекта с най-голяма популярност. Гласуването ще продължи до 17 ноември.

На снимката – Крумчо, както наричат Неолитния човек, до Цари мали град. 

Eкскурзии и почивки от Elit Tur TranS – лицензиран туроператор: www.elittur.eu 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук