НЕОЛИТНИЯТ ЧОВЕК ОТ КРУМ ГУБИ ПОЗИЦИИ В „ЧУДЕСАТА НА БЪЛГАРИЯ“

контакти

Неолитния човек от село Крум губи позиции във втория етап от кампанията „Чудесата на България“. В момента кандидатурата на Димитровград се намира на трето място с 18,75 % подкрепа. Първото място в класацията заема Цари Мали град край Белчин с 47%. На второто място засега се е закотвило златото на гетите от Омуртаговата могила в Сборяново-Свещари с 32,5 % подкрепа. Останалите предложения остават с подкрепа под процент. Находката от нашата община спечели първия етап на надпреварата с малка преднина от 96 гласа.

Ситуацията преди седмица не беше много по-различна, що се отнася до Неолитния човек. Тогава подкрепата за археологическото откритие бе около 25%, която му отреждаше отново третата позиция. Първите две места бяха подредени по същия начин. Разлика имаше в първите дни на кампанията в началото на октомври. Тогава находката от Кар Дере имаше преднина от около 40 на сто и първа позиция. На следващо място бе Златото на гетите, а трети – Термите на Деултум.

Повече за временната класация може да видите ТУК

Гостувате ли в Димитровград, изберете хотел СЛАВЯНИ: www.hotelslaviani.com Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук