Ненчо Балабанов в романтичен концерт-спектакъл на сцената на ОДТ „Апостол Карамитев“

Сериозно и развлекателно, японски технологии и български хумор в проекта на Плевенска филхармония

Ненчо Балабанов ще се изяви в романтичен концерт-спектакъл, на 18 май, на сцената на Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ – Димитровград. Постановката – „Романтична комедия“, ще бъде разказана от комика и колежката му Соня Ковчезлиева.

Искате ли да видите как се управляват музиканти с дистанционно устройство, как се солира на пишеща машина или колко души могат да свирят на едно виолончело? Попадайки на сериозен концерт, вие ще се заливате от смях, защото оркестърът не е това, което очаквате, а изпълненията му преобръщат представите ви за класическа музика. Реално и виртуално, сериозно и развлекателно, японски технологии и български хумор – всичко това предлага проектът на Плевенска филхармония и „Levon Manukyan Collegium Musicum“ – концертът-спектакъл „Романтична комедия“.

Удоволствие, забавление и смях от сърце, обещават от ОДТ „Апостол Карамитев“. Билети на касата му, на цени от 12 и 10 лева. Повече подробности, на тел. 039166336 и 0879294603, както и на Фейсбук страницата на театъра.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук