НЕЛИНА КУПОНЯСВА В ХАСКОВО ЗА ЗАРЕЗАН

Нелина
контакти

На як купон в хасковското машиностроително дружество ПИМ гостува фолкзвездата Нелина. Както всяка година, и сега на 1 февруари тук, с винарски и кулинарен конкурс отбелязаха деня на Св. Трифон Зарезан. За него топизпълнителката бе специално поканена, заедно с народния певец Тинчо Севдалинов и автентичния родопски гайдар Стефан Янев. Партнира им с тъпан музикантът от домакините Павел Павлов, дългогодишен барабанист на оркестър „Колорит“.

С прилепнала розова рокля, Нелина, която не за първи път извива глас на фирмено тържество, още с влизането концентрира вниманието на публиката, а после го въздигна до нови висоти с микрофона. Също и с професионалното вписване в духа на празника – все едно е на свой купон. Мнозина използваха възможността да се снимат със звездата, а тя никому не отказа. Герой в кадри стана и колегата й Севдалинов, който, освен това направи и квартет с гласовити приятели от ПИМ.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук