Нелегален търговец размахва брадва срещу полицаи и служители на Агенцията по храните

контакти

Нелегален търговец от хасковското село Брягово е заплашил с брадва полицаи и служители на Областната дирекция по безопасност на храните, които извършили проверка.

Вчера униформените и служители на агенцията се отзовали на сигнал за нерегламентирана търговска дейност, която мъжът извършвал от дома си.

В двора на къщата му, върху рафтове са установени голямо количество хранителни и нехранителни продукти с цени върху тях. Намерени са и 6400 безакцизни цигари.

Мъжът признал, че ги продава, но след като разбрал, че ще бъде санкциониран, станал агресивен, започнал да заплашва проверяващите и тръгнал с брадва срещу тях.

Последвало е задържането на 43-годишния нарушител за 24 часа по стартиралото бързо производство, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук