НЕЗАВИСИМИЯТ ПЕЮ КОЛЕВ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТСКИЯ СТОЛ В СТАЛЕВО

контакти

Независимият Пею Колев спечели  спечели частичните избори за кмет в Сталево, проведени в неделя. Той бе издигнат от инициативен комитет „Бъдеще за Сталево. За Колев гласуваха 167 избиратели. На второ място остана кандидатът на ГЕРБ Марин Гочев. 87 сталевци са предпочели него в бюлетината. На другите две места се нареждат Атанас Атанасов от БЗНС и Гюлназ Исмаил – ДПС.

Пею Колев изрази готовност да продължи битката на покойния Панчо Панушев-Мърфи за по-добро бъдеще на димитровградското село и неговите жители. Сред приоритетите му са борбата с битовата престъпност, намиране решение на проблема с лошото качество на питейната вода, изграждане на жп надлез, запазване на историческата местност „Хасара“ и недпускане разкриване на кариера в местността.

В частичните избори се включиха 294 от 377 избиратели. Това формира избирателна активност от около 78 на сто.  

[box_info]Продават се 2 къщи за гости с площ 110 кв. м. и 83 кв. м – напълно обзаведени, със земя в курорта „Св. Константин” над Пещера и до язовир „Батак”. Спешно, изгодно! Пълна информация на тел: 0888/466 813.[/box_info]  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук