„НЕЖНИ КУРШУМИ“ ПОСРЕЩАТ ХРИСТО МУТАФЧИЕВ

Нежни куршуми
контакти

Председателят на съюза на артистите Христо Мутафчиев пристига на 2 март в Димитровград, за да се срещне с екипа на „Нежни куршуми“. Той идва да заснеме своите сцени от любителския криминален екшън. Артистът ще остане два дена. Впечатленията си от града и снимачния екип на “Soft Bullets” Христо Мутафчиев ще сподели на пресконференция на 3 март, казва пиар-ката на продукцията Яна Тодорова.

От екипа припомнят, че преди седмица актьорът потвърди участието си без хонорар. Идеята му е да подкрепи с професионалното си присъствие екипа млади ентусиасти от Димитровград.

Ролята на Мутафчиев в криминалето ще бъде епизодична, но ключова за развръзката на действието. Сценаристът Николай Николов я дописва във втората част на филма – “Hard Bullets”.

С Христо Мутафчиев ще пристигне и друго известно лице от телевизионния екран – актьорът Стефан Къшев, познат на българските зрители с участието си в сериалите ”Седем часа разлика”, “Столичани в повече”, “Етажна собственост” и др. Къшев също ще се включи с роля в димитровградския филм, но засега не е известно какво ще бъде неговото превъплъщение.

Снимките на любителската лента „Нежни куршуми“ започна през август 2012 г. Разказва се за главатар на отряд от професионални жени-убийци, които действат на територията на цялата страна. Жертвите са наркобосове, шефове на анонимни корпорации, влиятелни бизнесмени, адвокати… Една сутрин той е открит мъртъв в офиса си. Организацията се разпада. Момичетата му избягват в чужбина. Две години по-късно се завръщат, за да открият виновника и да отмъстят. В историята се намесва и бивш шпионин на Държавна сигурност… Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук