Невиждано! 100% положителни коментари под публикация във Фейсбук

Практиката показва, че за негативните – добре, но каквато и да е положителна публикация да бъде споделена във Фейсбук, все ще се появят някои, понякога немалко, от т. нар. хейтъри, които все ще намерят за какво да се заядат или да разкритикуват. Затова си заслужава да се обърне внимание на една от публикациите на страницата „Димитровградски не/редности“, в която 100% от коментарите са положителни. Ето какво споделя на страницата Нели Миланова:

По празниците ми се наложи да посетя своя близка, която имаше здравословен проблем. Мислех, ще й почистя, ще й помогна с нещо… НО се оказа, че тя няма нужда от помощ. В града ни съществувал проект: „Грижи в дома“. Попитах я какви услуги извършват и се оказа: пазаруване, чистене, къпане, сменяне на памперс, медицински услуги. И всичко това БЕЗПЛАТНО!!! Само преди 2 год. платих 700 лв. за месец на жена да гледа майка ми, която дори не беше на легло. Поисках тел. за връзка, може би ще ви е от полза: 0885622634.

Под поста, публикуван преди ден, са налични 34 коментара до ранния следобед днес. И всички те са одобрителни. Това е невиждано, може да се каже почти категорично, което показва, че има шанс за обществото ни. Сред коментарите: Браво! Супер! Това е много хубаво!… Така е, има я услугата и колегите са страхотни!… А аз дори не мога да повярвам! Поздравления за създателите и идеаторите на това добро дело!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук