„Небето и морето в мен“. Благотворителна изложба на Жеко Димитров

„Небето и морето в мен“. Това е надсловът на откритата в зала „Асен Крайшников“ в Димитровград изложба, на твореца Жеко Димитров – Жак, който освен художник, е музикант, поет…

Всеки един от нас има едно море в себе си – понякога тихо, понякога гневно. Към небето, където е изворът на живота, всеки гледа, сподели при откриването авторът, като допълни, че в експозицията има и някои библейски сюжети.

Небето и морето за мен са в сърцето. До последния си дъх ще ги нося в себе си. Желая ви от все сърце в душата си да носите винаги едно спокойно море, пожела творецът.

Изложбата е благотворителна, събираща средства във връзка със здравословното състояние на Жеко Димитров. Тя може да бъде посетена до края на месец септември. Същевременно, стихосбирката му „Глътки живот“ може да бъде закупена в книжарница „Знание“…

Животът на Жак зависи от терапия, която не трябва да се прекъсва, но средствата от предишни дарения и финансовите ресурси на семейството му са напълно изчерпани.

Банкова сметка за дарения:

BG24FINV91501017351408

Желю Димитров МитевПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук