На 15 юни ще се проведат скринингови прегледи в Димитровград

контакти

В Димитровград продължават скрининговите прегледи, които се провеждат със специалисти от най-голямата Акушеро-гинекологична университетска болница в страната „Майчин дом“. Прегледите ще се проведат на 15 юни 2024 г. (събота), от 15.00 до 18.00 часа в гинекологичния  кабинет в сградата в южния двор на МБАЛ „Св. Екатерина“.

Прегледите ще се извършват с предварително записване, като пациентите могат да ползват направления. Прегледите ще бъдат извършени от д-р Николай Гешев, д.м., защитил дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен „Доктор“ с научна тема: „Клинико-епидемиологично проучване върху карцинома на ендометриума“.

Д-р Гешев е специалист по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ „Майчин дом“. Той е специалист по акушерство и гинекология в София, с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

За предварително записване телефон: 0897079757

Прегледите  се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом”, за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук