НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ: АБИТУРИЕНТИ ПОКАЗАХА МОДА

контакти

Като дефиле на червения килим беше изпращането на абитуриентите от три димитровградски училища на 24 май – СОУ „Васил Левски“, ПГ „Капитан Петко войвода“ и ЕГ „Проф. д-р Иван Богоров“. Дамите и техните кавалери спираха повечето с луксозни возила на бул. „Раковски“ до общината. След множество от фотографи, които се бориха да щракнат най-добрия кадър, красивите дами и господа се отправяха към откритата сцена. Там ги очакваха техните преподаватели. Чуха се радостни, но и някои тъжни слова. Завършващите се радваха, че се намират на нов етап от житейския си път. От друга страна, обаче, съжаляваха, че за последно ще бъдат заедно със съучениците си. Дефилирайки по специално подготвената платформа, показаха актуалната официална младежка дамска и мъжка мода.

Подготвяйки се за предстоящия купон, те се връщаха по автомобилите. Абитуриентите от СОУ „Васил Левски“ ще вдигат чаши традиционно в хотел „Славяни“. От професионалната гимназия ще празнуват в ресторант „Феникс“. Момчетата и момичетата от езиковата пък са предпочели балната вечер да си изкарат в ресторант „Москва“.

До 28 май балове ще имат и абитуриентите от останалите средни школа на Димитровград.

От екипа на Известник.инфо пожелаваме незабравима бална вечер, късмет и попътен вятър в живота. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук