В СЪДБОВЕН ЧАС ДАВАТ ЗЕЛЕНА НАГРАДА НА ДИМИТРОВГРАД

Най-зелен град
контакти

В съдбовен час Димитровград ще получи специална поощрителна награда за най-зелен град. Това става на 12.12.2012 г., точно 12:12 часа на церемония в музея „Земята и хората“ в София. Призът на Иво Димов връчва министърът на околната среда и водите Нона Караджова. Повод е обявеният от общината конкурс от юни до август за граждански проекти на тема: „Приветлива градска среда“. С него се стимулирт предложения за облагородяване на междублокови пространства.

12:12:12 представлява 3:3:3 – тройна триада, еманация на Христовото съзнание – Вселенската безусловна любов, казва нумерологията. Числовата редица е вид енергиен портал, чрез който се изпращат фокусирани космически сили. Те влияят на живата планета. 12 означава затворен кръг. Толкова са месеците, денят е от 12 часа, зодиакалните знаци също са 12, Исус е имал дузина ученици…Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук