НА СЛОВОТО К/РАЯ НАМЕРИ РУМЕН РУСИН

контакти

Излезе на бял свят поетичната сбирка на Румен Георгиев, с творчески псевдоним Русин – „На словото края…”. Тази дълго лелеяна рожба иде твърде късно, защото независимо, че пише  и публикува поезия, разкази, фейлетони още от ученическите си години авторът никога не е страдал от страшната и заразна болест – суета.

Самокритичен, той е от най-малко издаваните димитровградски автори на фона на царуващото в националното пространство графоманство. Румен е работил като журналист в Димитровградска правда“, „Хасковска трибуна“, „Шипка“, „Дебати“, „Кой си ти?“, „Супер 7″ „Новинар“. Публикували са го в „Народна младеж“, „Литературен вестник“, „Пулс“, в алманасите „Юг“, „Хоризонт“ и „Янтра“. Печелил е наградата за поезия на списание „Родна реч“. Негови творби са включени в изданието „Страница“ на Гьоте институт.Rumen Rusin. sbirkajpg

В творческата си зрялост подготвя няколко амбициозни проекта – моноспектакъла „Вестникът”, сатирата „Клуб анонимни алкохолици и явни политици” и романа мистерия „Тайнството С- четвъртата книга на Барух”, който се очаква да излезе през май, първо на руска територия.

„Наръчник на галактическия стопаджия” е една от малкото, ако не уникални, то сполучливи книги.  Аз съм стопаджия в пространството на Словото, а за него няма написани наръчници, сподели през izvestnik.info Русин.

 

office2 ban

delchev2 ban

 

 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук