На обсъждане за номинацията: Д-р Желев ще бъде достоен почетен гражданин на Димитровград

контакти

Д-р Недялко Желев наистина заслужава и достойно ще носи званието почетен гражданин на Димитровград. С него работим заедно много години и се познаваме толкова добре. Мога да кажа само позитивни, само хубави неща. Той е един от най-уважаваните педиатри в Димитровград и сред най-уважаваните колеги, коментира председателят на Постоянната комисия „Здравеопазване и социални дейности“ в ОбС д-р Вълчо Митрушев.

Това той сподели на проведено в зала „Гроссето“ обществено обсъждане за номинацията за почетен гражданин на дългогодишния детски лекар. Предложението, както писахме, е на кмета Иво Димов.

Обсъждането води председателят на Местния парламент Гергана Кръстева. Радвам се, че обществото подкрепя изцяло вашата номинация, което е резултат на безспорните качества и дългогодишен опит в професията, подчерта Кръстева. Тя поясни, че предстои комисия да изготви докладна по предложението, което ще бъде гласувано от Общинския съвет и ако то е положително, удостояването ще стане на тържествена сесия на 2 септември, когато Димитровград отбелязва своя празник.

На обсъждането присъстваха малко хора, но това не е учудващо за подобен род събития. Въпреки това, чуха се много положителни мнения и пълна подкрепа за предложението д-р Желев да стане почетен димитровградчанин.

Номинацията ме изненада, но и много ме зарадва. Радостен съм, защото медицинските ми награди са дадени от гилдията, а настоящата бих получил от обществеността на Димитровград. Това е градът, който много харесвам и обичам, където работя вече 47 години и се надявам още да работя. Изразявам искрените си благодарности на всички, сподели д-р Недялко Желев.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук