НА КРЪГЛА МАСА ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ИНВЕСТИЦИИ УЧАСТВА СТЕФАН ДИМИТРОВ

Кръгла маса за подпомагане на процеса за привличане на преки чуждестранни инвестиции в Югоизточния район се провежда в Стара Загора днес. Тя е организирана от Българска агенция за инвестиции /БАИ/, като участник в нея е и председателят на Общинския съвет в Димитровград Стефан Димитров, съобщават от офиса му.

На форума ще присъстват потенциални и реални инвеститори, представители на държавните и местна власти, на браншови организации, на финансови институции, на университети и колежи от Югоизточния район за планиране. Идеята е да се изгради положителен имидж на България като инвестиционна дестинация и повишаване познаваемостта на страната сред чуждите инвеститори, с помощта на български и международни компании, успешно реализирали се в България.

Участниците на кръглата маса ще се запознаят още с текущата дейност на БАИ – предлагани услуги, постигнати резултати, проекти…, както и с инвестиционния климат, успешни инвестиции в региона и др.

office2 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук