НА КАТУН ОПРИЛИЧИ ГЕРБ ЕКИПЪТ НА ЖАРА ПЕНЕВА

контакти

„ГЕРБ, които внесоха вота на недоверие, всъщност избягаха от дебата. Дори нямаха ясни мотиви защо внасят този вот.

Поведението на народните представители от ГЕРБ, явно диктувано под строгия поглед на Бойко Борисов, е недопустимо. Поведението им наподобява катун, който ту е тук, ту някъде другаде“, смята екипът на народния представител Жара Пенева. В писмо до медиите оттам заявяват още:

„В този момент държавата няма нужда от подобно противопоставяне между управляващи и опозиция. Време е вече за единност и съгласие в името на общите задачи, които стоят пред нас. Общите ни цели са представени в приетата от народните представители Декларация за най–важните приоритети и задачи на Народното събрание.

За съжаление ГЕРБ саботират работата на Народното събрание, което в прав текст и замисъл си означава безхаберие от тяхна страна за състоянието на държавата и хората.

Народното събрание не е циркова арена. Не нормално и не изглежда сериозно парламентът да се дискредитира с клоунади.

Предстои да се приемат важни законопроекти, които касаят данъчното законодателство. Също така поемането на акциза върху горивата на земеделските производители в размер на около 80 млн.лв. Закон, който Борисов и Дянков отмениха. Чака законопроектът, който дава възможност на осиновители на деца до 5 годишна възраст да получават майчински в рамките на една календарна година. ГЕРБ попречиха с инфантилните си действия да се осъществят предвидените промени в корпоративния данък, както и промените в закона за обществените поръчки.

Всички предвидени законодателни инициативи ще се осъществят. ОТ другата седмица Народното събрание ще заработи в нормален ритъм, с тази разлика – ГЕРБ ще става все по – непотребна и излишна, особено за своите избиратели, които вече достатъчно се разочароваха. Бойко Борисов и парламентарната му група така и не осъзнаха, че трябва да защитават интересите на хората, а не своите собствени“.

Снимка от pressadaily.bg 

Рекламна агенция MAYA DESIGN – по-добро от очакванията!

 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук