На две семейства да имат деца помагат със средства от юбилеен концерт

На две семейства от община Димитровград да имат деца ще бъде помогнато със средства от благотворителен юбилеен концерт. Организира се по повод 10-годишнината от създаването на Групи за народни хора „Тракия“ към читалище „Христо Ботев 1902“. Фолклорната проява ще се състои на 31 октомври от 18:00 часа в димитровградската спортна зала „Младост“. Ще се изявят над 100 изпълнители от читалището, ще гостува и група за хора „Ритъм“.

Каузата е свързана с фондация „Искам бебе“, за двойки с репродуктивни проблеми от Димитровград. Със събраната сума ще подкрепим две двойки – Павлина и Господин Димитрови и Милена и Тихомир Димитрови. Те, по един или друг повод, няма как да кандидатстват за общинска или държавна подкрепа, обясни председателят на читалището Ирина Костадинова.

Входът за концерта е с покани, на стойност 5 лева. До момента са разпространени над 900, като има още в наличност. Който желае да си осигури такива, може да го направи всеки работен ден от 14:30 до 19:00 часа на адреса на читалището в културен дом „Химик“.

Отивайки на концерта, хората трябва да си носят поканите. Малко вероятно е до самия му старт да останат свободни места, подчертаха организаторите. Същевременно, на входа ще има кутии, в които всеки може да пусне своята лепта за каузата. На обявеното в социалната мрежа събитие (вижте тук) има допълнителни подробности за осъществяване на контакт, както и банкова сметка на читалището, ако някой няма възможност да отиде на концерта, а иска да подкрепи каузата.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук