НАШИ ТРЪШКАТ АМЕРИКАНЦИ НА ТЕПИХА В ДИМИТРОВГРАД

newbeautyНаши борци натръшкаха американци на тепиха в Димитровград. Срещите бяха приятелски, в които се включиха състезатели на СКБ „Димитровград“, в свободния стил, както и двама от Хасково, в класическия. Янките са от Портланд, дошли на лагер в Пловдив, където им препоръчали да дойдат в местната борцова школа, за да продължат подготовката си.

Изиграха се общо 14 срещи. Нашите се наложиха в 12 от тях, като във всички, с изключение на една, победите бяха постигнати с туш над американците. Хасковлии победиха в едната, другата загубиха, съобщи председателят на СКБ „Димитровград“ Георги Петров.borbaamerik

Срещите се проведоха в спортна зала „Младост“, а не както предварително беше обявено – в борцова зала „Еню Вълчев“.

На лагери в Димитровград са идвали борци от много народности през годините, допълни Петров. Американци бяха тук през 2011 г., две години по-късно – бразилци. Идвали са още турци, дагестанци, молдовци, украинци, македонци, швейцарци и др.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук