НАШЕ МОМЧЕ В ЧЕЛОТО НА НАЦИОНАЛЕН SEO-КОНКУРС. БОРИ СЕ ЗА ПЪРВЕНСТВО

seo-конкурс
Делчо Делчев

Димитровградчанинът Делчо Делчев с успех участва в национален SEO-конкурс – Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?, започнал миналия месец. Състезанието е престижно, за майстори на оптимизацията, организирано от производителя на компютърна техника Acer и известен онлайн магазин. Условието е най-много хора да научат защо марката трябва да се купи именно оттам.

Състезанието продължава до 12 часа на 15 декември. При избор на ключовата фраза в търсачката на Гугъл, който излезе на отгоре, той печели конкурса, обобщи правилата за класация Делчо. – Това обаче не е толкова просто – изисква отлично познаване на алгоритмите на Гугъл и, създавайки т. нар. релевантно съдържание, да го споделиш с много хора. С други думи – да ги убедиш, че да купят Acer oт Notebook.bg е най-добрият избор.

В материала си със същото заглавие в сайта „Национален бизнес каталог“ Делчев подхожда интересно оригинално, използвайки елементи на виц. След което обаче съвсем сериозно дава аргументирани отговори на въпроса.

В момента димитровградчанинът е на четвърто място в националната класация на конкурса. Амбицията му обаче е за първенство. Можем да го подкрепим с повече споделяне на връзката http://catalog.marmalad.info/zashto-triabva-da-kupim-acer/ в социалните мрежи. Ние го направихме, направете го и вие.

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?
Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук