НАЦИОНАЛНИЯТ ФРОНТ И ДПС С ОФИСИ В ОБЩА СГРАДА

контакти

Партиите „Национален фронт за спасение на България“ и „Движение за права и свободи“ ще съжителстват в обща сграда в Димитровград. Това стана ясно, след гласуване на сесията НФСБ да отвори офис в Административна сграда „Пеньо Пенев“, намираща се на бул. „Трети март“ 1. На същото място се намира и клубът на ДПС.

Хората на Валери Симеонов, който е председател на НФСБ и собственик на телевизия „Скат“, ще заплащат по 68 стотинки за квадрат. Отредени са им 18 квадрата. Те ще бъдат в стая на втория етаж. Хората на Лютви Местан пък са на първия.

От партията са изпратили искане за предоставяне под наем на общинска собственост за нуждите на ръководството в Димитровград. Те имат право на това, защото на парламентарните избори са получили над 3,5%, а по закон границата е над 1 на сто. Кметът на общината трябва да сключи договор с НФСБ в срок до края на мандата на 42-то Народно събрание. 

На снимката – няколко дни преди парламентарните избори тази година активисти на НФСБ от Димитровград струпаха камара с камъни в центъра, докарани с коли, за да изразят недоволството си. 

[box_info]Рекламна къща 4 – креативност и качество Х 4: rk4.dgportal.eu[/box_info] Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук