НАТФИЗ ТЪРСИ ТАЛАНТИ В ДИМИТРОВГРАД

Преподаватели и студенти от Националната академия по театрално и филмово изкуство /НАТФИЗ/ ще представят специалности на висшето учебно заведение пред завършващи ученици в Димитровград. Това ще стане на 23 март, от 9:00 до 13:00 часа, в театър „Апостол Карамитев“.

Ще помогнем на абитуриентите в тяхното професионално ориентиране. Традиционно организираме такива срещи с ВУЗ-ове. В последните две години имаме добри отношения с Пловдивския университет и Техническия университет в Габрово. През тази година ще дойдат и представители на НАТФИЗ в Димитровград, информира Антоанета Шаркова, началник на общинския отдел „Хуманитарни дейности, международно сътрудничество и програми“. Подробности за срещите с останалите ВУЗ-ове ще станат ясни в края на февруари или началото на март, допълни тя.

Освен популяризиране на специалности, НАТФИЗ ще представи дипломен спектакъл на студенти. Той ще се състои на 22 март, на сцената на димитровградския театър.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Нали взеха един кадър аделина желязкова тая дропла с на мама и тате парите отиде там да прави това което прави най добре да се преструва , иначе голямата бунтарка голямата работа а един ден трудов стаж няма тва леке

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук