Народът изпълнява съветите срещу жегата. Малцина търсят Спешна помощ

контакти

Хората се съобразяват и изпълняват съветите за предпазване от жегата. Това се отнася и за тези, с хронични проблеми. Обоснованото предположение направиха от Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) в Хасково, предвид факта, че засега малцина са се обаждани на тел. 112 за подобни оплаквания

До ранния следобед на днешния ден не са приети повиквания за припаднали хора. В дните след повишаването на температурите също няма нещо, което да откроим в тази посока. Сигналите в региона също са в нормални граници, като статистика, обясниха от ЦСМП.

По различните информационни канали периодично се споделят препоръки за поведение в горещините. Популяризирането и повтарянето им явно дава резултат. Част от тях, препоръчани от Министерството на здравеопазването, също публикувахме преди дни, както може да видите на линка.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук