НАП – Хасково продаде хотел, вади на тезгяха товарни автомобили и машини за хляб

Хотелски комплекс в полите на Родопите продадоха публичните изпълнители от НАП Хасково. Комплексът се намира в Брацигово, има разработени хотел, механа и лятна градина за гости. Разполага с 4 отделни жилищни сгради с общо 13 стаи и състоянието му позволява веднага да бъде използван по предназначение. 343 500 лв. са постъпили в бюджета от продажбата на имота, уточняват от офиса на НАП в Хасково. През последните 3 месеца публичните изпълнители са продали също две превозни средства за 8 000 лв. и шивашки машини за 13 000 лв.

Тази седмица НАП в Хасково предлага 21 машини за хляб, които могат да бъдат купени в комплект за 15 750 лв. Машините са автоматични, нови и могат да бъдат огледани до края на седмицата на адрес в Хасково, публикуван в интернет страницата на Агенцията на електронен адрес www.nap.bg . Също до края на седмицата се подават ценови предложения за машините и се внася депозит в размер на 20% от първоначално обявената цена.

До края на юли пък предстоят търгове на разнообразие от товарни автомобили – на цени от 500 до 6 750 лв. Сред тях има марка Skoda, UAZ, Ford, GAZ, Mercedes. Подробностите за всяко превозно средство, както и сроковете за огледи и ценови оферти за купуване са достъпни в рубриката „Продажби“ в електронната страница на НАП.

С продажбата на активи от страна на НАП (недвижими имоти, превозни средства, машини и съоръжения, и др.), приходната администрация частично или изцяло погасява публични задължения на собствениците на активите към бюджета. За да не се налагат подобни мерки, от офиса на НАП в Хасково обръщат внимание при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук