НАП С РЕКОРДНА ПРОДАЖБА ЗА ПОЛОВИН МИЛИОН НА ДВА ИМОТА В КРЕПОСТ

контакти

[quote]АГЕНЦИЯТА ПРЕДЛАГА ОЩЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА И ИМОТИ[/quote]

Продажба на активи за рекордната сума от половин милион лева извършиха публичните изпълнители от НАП в Хасково, съобщават оттам. Става дума за два поземлени имота, намиращи се в землището на димитровградското село Крепост и с обща площ малко над 32 декара. С приходите от търга ще бъдат покрити данъчни и други задължения на предишния собственик на земите.

От днес в Хасково започват огледи на превозни средства, обявени от НАП за продажба, отново, заради неплатени в срок данъци и осигуровки. Предлагат се лек автомобил за 500 лв., товарен за 2 000 лв. и автобус Peugeot за 1 750 лв. Офертите за превозни средства ще бъдат допълнени в края на януари, когато стартират огледите и на лека кола Ford Transit, с първоначална цена 1 650 лв. и на камион същата марка, оценен на 1 250 лв.

Недвижимите имоти, които предлага този месец Агенцията в областта са: два парцела земя в Харманли – единият с площ 550 квадратни метра и първоначална цена 20 000 лв., другият голям 568 квадрата и цена 16 000 лв.; офис в широкия център на Хасково – 33 квадрата и оценен на 16 500 лв., както и четириетажна търговска сграда в областния град с прилежаща към нея друга сграда, предназначена за производство, които се предлагат за 1 125 000 лева.

Подробностите за тези търгове са достъпни на електронната страница на НАП www.nap.bg в рубриката „Продажби“, обяви с местонахождение офис Хасково.

От Агенцията в града напомнят, че продажбата на актив е крайна мярка, прилагана за принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета. От офиса в Хасково препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук