НАП СЛЕДИ ОТЧИТАТ ЛИ СЕ ПРИХОДТЕ ОТ АБИТУРИЕНТСКИТЕ БАЛОВЕ

контакти

Проверки в обекти, посещавани покрай абитуриентските балове, започват инспекторите от НАП. На обстоен контрол до края на месец май ще са както ресторанти и дискотеки, в които има организирани ученически и семейни тържества, така също фризьорски салони и фотографски ателиета, които са неизбежна част от подготовката на зрелостниците.

За целта данъчните са направи питания до представители на гимназиите в кои питейни заведения имат резервации за провеждането на абитуриентски балове.

Проверките обхващат всички по-големи градове в Южна България, попадащи в обхвата на териториалната дирекция на НАП  – Пловдив – Пловдив, Стара Загора, Хасково, Пазарджик, Смолян и Кърджали.

Ще се следи за това дали коректно и изрядно се отчитат продадените куверти и приходите от продажби на място в заведенията, уточняват от Агенцията. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук