НАП продаде бивш културен дом в Димитровград

Започват огледи на 8 товарни автомобила

контакти

НАП продаде бившия културен дом в Димитровград с близо 18 хил. лв. повече от  първоначалната му цена. Така имотът, който последно е бил използван за промишлени цели, премина във владение на нов собственик за малко над 75 800 лв.

Отново в Димитровград утре започват огледи на 8 товарни автомобила на длъжници. Данъчните уточняват, че всички са в добро техническо състояние, а цените им са повече от изгодни – от 6 000 до 15 650 лв. Сред камионите има IVECO, FORD, RENAULT и МERCEDES. С най-високата начална продажна цена е IVECO от 2010 г., с дизелов двигател и мощност 185 kw. Предлага се за 15 650 лв. Най-нов – от 2016 г. и с най-малко изминати километри е FORD Транзит, който може да бъде закупен за 12 000 лв.

Всички камиони се съхраняват в база „Узунов“, намираща се под моста на околовръстния път от Димитровград за Стара Загора. Могат да бъдат огледани от кандидат-купувачите още от утре до 12 февруари, във времето от 10 до 16 часа.

Предложения за участие в търга се подават от 01.02. до 13.02.2024 г. при публичните изпълнители от НАП – Хасково, в сградата на бул. „България“ 152. В същия срок, по банков път, се внася и депозит, който е в размер на 20% от обявената начална продажна цена на всяко от превозните средства.

Подробна информация за тази и други продажби, организирани от приходната агенция, е публикувана в Портала за продажби на НАП, където освен реда и сроковете за участие, могат да бъдат разгледани и снимки на активите.

От офиса на НАП в Хасково препоръчват, за да не стига до налагане на подобни мерки, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук