НАП продава бивш културен дом в Димитровград

контакти

Публичните изпълнители от НАП – Хасково обявиха на търг бивш културен дом в Димитровград. Сградата е масивна, стабилна и двуетажна, ползвана преди години за киносалон и изкуство. Впоследствие е придобита от частно лице след покупко–продажба и е преустроена за производствени и административни дейности.

Състоянието й е много добро, но има нужда от ремонт. Намира се в димитровградския кв. „Вулкан“, като достъпът до имота е по пътя Димитровград – Меричлери, след кв. „Марийно“ и преди кв. „Черноконево“. В района се намира циментовият завод „Вулкан“, както и жилищен квартал “Марийно“ с жилищни блокове, индивидуални жилищни имоти, търговски обекти и административни сгради за комунални услуги. Тъй като сградата не е ползвана отдавна, в момента са прекъснати електро и ВиК захранването.

Според експерти, сградата е изключително подходяща за производствен бизнес. Последното й предназначение е било именно такова – шивашки цех.

Първоначалната цена, от която следва да започват ценовите предложения за закупуването й, е 87 026 лв. Оферти се приемат до края на тази седмица (3 ноември) в офиса на НАП в Хасково на бул. „България“ 152, в дирекция „Събиране“. В същия срок се внася и депозита за участие, който е в размер на 20% от стартовата цена.

До 2 ноември, четвъртък, могат да бъдат направени огледи, лично от кандидат–купувачите, след уговорка с публичния изпълнител, който отговаря за търга.

Подробна информация за тази и други продажби, организирани от приходната агенция, може да бъде разгледана в Портала за продажби на НАП, където се публикуват: местоположение на актива, състояние, първоначална цена, срокове за оглед, срокове за подаване на ценови предложения и срокове за внасяне на депозит.

От офиса на НАП в Хасково препоръчват, за да не стига до налагане на подобни мерки, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук