НАП ИЗЛЪЧВА ОНЛАЙН СЕМИНАР „ДАНЪЦИ И ОСИГУРЯВАНЕ 2017“

НАП Хасково

[quote]ПОДОБНА ИНИЦИАТИВА АГЕНЦИЯТА ПРЕДПРИЕМА ЗА ПРЪВ ПЪТ[/quote]

Националната агенция за приходите организира семинар, свързан с промените в данъчното и осигурително законодателство, които ще влязат в сила от 1 януари 2017 г.

Семинарът ще се излъчва на живо утре, 15 декември, в канала на приходната агенция в YouTube на адрес: http://www.youtube.com/user/NRAChannel/live  във времето от 10.00 до 16.30 часа  Освен онлайн той може да бъде изгледан по-късно и на запис, като видеото ще бъде публикувано в официалния канал на НАП в YouTube.

По време на форума ще бъдат представени най-новите законодателни решения в областта на данъчното законодателство и практиката по прилагането му; особеностите на данък „уикенд“ и корпоративното облагане на личната употреба на фирмени активи. Ще бъдат дискутирани облагането на доходите на физически лица; социалното и здравно осигуряване през 2017 година; както и перспективите пред електронните услуги на НАП.

В събитието участие ще вземат Росен Иванов, директор на дирекция „Данъчно осигурителна методология“, водещи експерти по преки и косвени данъци и осигуряване и Росен Бъчваров, директор на дирекция „Комуникации и протокол“ в НАП.

Подобна онлайн инициатива НАП предприема за пръв път, като се надява с нея да подобри информираността на клиентите си и подобри качеството на обслужване.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук